Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ajánlott tuti oldalak képes leírás - Retrieverek.tlap.hu
részletek »

Ajánlott tuti oldalak - Retrieverek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: retriever.tlap.hu » Ajánlott tuti oldalak
Keresés
Találatok száma - 5 db
Kutya

Kutya

Minden, amit a kutyákról tudni érdemes, összegyűjtve egy helyen. Az oldalról nem találtam külön leírást, de pl. a következő dolgokkal foglalkozik kiemelten: Agility, Dog Dancing, Fajtamentők, Kennelek, Kutyafajták leírása, Kutyafelszerelés, stb.

Kutya-tartás

Kutya-tartás

A kutyatartással kapcsolatos dolgok összegyűjtve egy helyen. Az oldalról nem találtam külön leírást, de pl. a következő dolgokkal foglalkozik kiemelten: állateledel, állatorvos, gazdiiskola, prsze kutyafelszerelés is, stb. Érdemes böngészgetnie azoknak, akik már tulajdonosok, vagy most tervezik egy kutya befogadását

Kutyafajták

Kutyafajták

A kutyafajták összegyűjtve egy helyen. Az oldalról nem találtam külön leírást, de a neve egyébként is önmagért beszél. Szerintem még sok munka lesz vele, mert nagyon sok fajta hiányzik még az oldalról, de rengeteg meló ezt összegyűjteni. Talán a fajták és linkek csoportosítását is érdemes kicsit másképp csinálni, mert a mostani rendszer szerint nagyon nehéz lesz befejezni.

Pekingi palotakutya - palotapincsi

Pekingi palotakutya - palotapincsi

Pekingi palotakutyás - palotapincsis - oldal. Célom a pekingi palotakutya népszerűsítése, a fajta iránt érdeklődők tájékoztatása.Az oldalon igyekeztem minél több hasznos információt összegyűjteni, ezzel is segíteni a tájékozódást. Itt megtalálhatod a pincsivel kapcsolatos fórumokat, hirdetéseket, tenyésztőket, képeket, videókat, egyesületeket, klubokat és még számtalan értékes és hasznos dolgot.

Vadászkutya

Vadászkutya

Amit a vadászkutyákról tudni érdemes, összegyűjtve egy helyen. pl. a következő dolgokkal foglalkozik kiemelten: A vadászkutya kiképzése, szakirodalom, vadászkutya programok - versenyek, kiállítások, stb.

Tuti menü