Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Retrieverek linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Cikk - Francia [2. oldal]
részletek »

Retrieverek képes leírás: Cikk - Francia [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: retriever.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 103 db
Cikk a Labradorról

Cikk a Labradorról

A labrador származásáról sok a feltételezés, ugyanakkor amit a labrador történészek összeszedtek a kutya származásáról, mesebeli történetnek tűnik. Kerek 30 ezer kilométert utazott Richárd A. Wolters azért, hogy az egykori labrador élethelyein régi archívumok dokumentumait átkutassa, amelyekben a régi vízikutya említésre kerül.

Cserókfalvi Arany

Cserókfalvi Arany

Győr mellett, Győrszentivánon található családias Golden Retriever tenyészetünkben elsődleges célunk, hogy a szerető gazdik nálunk egészséges és gyönyörű golden retriever kiskutyákra találjanak. Ne feledjük Charles Darwin örökérvényű gondolatát: A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál!

Decoymans kennel

Decoymans kennel

Welcome to the Decoymans Nova Scotia Duck Tolling Retriever home page, Please take your time and have a look at the many links to other sites offered on this page, you will find much more of interest in the box below. I will start by giving a brief history on how I became involved in such a delightful little dog. In 1983 I moved into Nacton Decoy which is the home of the Decoymans Kennel. We always had decoy dogs which were just the run of the mill mutt, we would have a call from the local dog compound saying that they had a foxy type dog that they never found the home of. They knew that we were only interested in this type of dog. Here is a photo of my first decoy dog which was taken in 1984. The Toller came to the UK around 1987.

DogLove Shop

DogLove Shop

Miért érdemes a DogLove Shop-ot választanod? - Mert folyamatosan bővülő, széles termék- és márkaválasztékot nyújtunk vásárlóinknak, a legjobb és legszebb kutyaruhákból és felszerelésekből válogatva. Hétről-hétre újabb termékek érkeznek üzletünkbe. - Mert csak minőségi, márkás kutyaruhákat és felszereléseket forgalmazunk, melyeknél fokozottan ügyelünk arra, hogy kényelmesek, tartósak legyenek, és ne irritálják kedvenceink bőrét. - Mert minden termékünkre garanciát vállalunk.

Dreamworker Kennel

Dreamworker Kennel

A fajta tenyésztői sajnos elég kevesen vannak. Közülük az egyik a Dreamworker Kennel Németországban. Voltak különböző keverék kutyáik már korábban is, de 2000-ben úgy döntöttek, hogy szeretnének egy fajtatiszta kutyát is. Hosszas keresgélés után a választásuk a Nova Scotia Duck Tolling Retrieverre esett, és azóta az életük nagyon sokat változott, pozitív irányban.

Drs. Foster & Smith

Drs. Foster & Smith

Amerika (és a világ?) egyik legsikeresebb kisállattartással kapcsolatos webshopja. Hatalmas áruválaszték, rengeteg akció, csak sajnos az óperenciás tengeren (óceánon) is túl. Igaz, hogy épp az online webshopok esetében nem lehet akadály a távolság, de a szállítási költség és vám miatt azért kétszer is meggondolja az ember, innen rendel-e, vagy valamelyik hazai webshopból.

Edenfyl Kennel

Edenfyl Kennel

A kennel tulajdonosa Jerga Mariann, Nyírpazonyban lakik. Nem csak a kiállítás fontos számára, hanem kutyái képzése is. Kutyái: Kiss Me Licia de Ria Vela'Candy', Almásvölgyi Filemon, Edenfyl Dizzy Miss Lizzie 'Holly'

Engadin Stars Kennel

Engadin Stars Kennel

Der Curly Coated Retriever, bei uns ein seltener Anblick Der Curly Coated Retriever fällt vor allem durch sein Äusseres auf. Diese vielseitigen Retriever haben aber viel mehr zu bieten als das lockige Fell. Nicht nur das urtümliche Aussehen, sondern auch der ursprüngliche Charakter findet heute wieder Freunde in der Kynologie.

Erdőskerti Kennel

Erdőskerti Kennel

Az Erdőskerti Kennelt a kilencvenes évek elején alapítottuk berni pásztorkutyákkal, majd hamarosan megvettük első golden retriever kutyánkat. Ebben az időben, ez a fajta még nem volt olyan ismert Magyarországon, mint manapság. Az évek folyamán volt szerencsénk megismerni a goldenek csodálatos természetét, emberszeretetét, végtelen türelmét. Elegáns külseje, kiváló vadászképessége és sokoldalúsága arra késztetett bennünket, hogy ez a fajta ne csak hobby legyen számunkra, hanem tenyésszük is.

Hirdetés
Esterhazy-Smartness Kennel

Esterhazy-Smartness Kennel

Kennelem - az Esterhazy-Smartness Kennel - Budapesten, a Gellért-hegyen található. Az első golden retriever 2002 januárjában toppant be az életembe, MultiCh.Gáláns Idill 'Drazsé' személyében. Ő vezetett be a kutyás életbe: kiállításokra, kutyás táborokba, vadászatokra kezdtem járni vele. Drazsé mind a munka terén, mind a kiállításokon szépen szerepelt. 2005 nyarától a Karvin kennelnél dolgoztam Finnországban fél évig,-mint kennelsegéd és handler- ahol rengeteget tanultam. Karácsonyi hazajövetelemkor magammal hoztam /Ch.Kerrien Raleigh - Karvin Astoria almából/ az elsőválasztású finn import kanomat, HJCH.Karvin Tropical Mambot, aki kiállítási pályafutását rögtön 2x Kölyök Best In Show-val kezdte! Az angol Xanthos kennelből, két szukát importáltam: 2006 nyarán Xanthos Abracadabra 'Mentát', 2009 januárjában pedig Xanthos Mikimoto 'Sushit', aki jelenleg kennelem nagy reménysége.

Faithful Eyed Kennel

Faithful Eyed Kennel

2000 -ben tetszett meg a fajta, ekkor vettem meg első Golden retriever kutyámat, Bellt! Kiállításokra kezdtünk járni csak, mint néző. Egyik kiállítás alkalmával ismerkedtem meg Mariannal az Ördöghegyi kennel tulajdonosával. Tőle vettem Ördöghegyi-Berni Eddy (Colt). Azóta is szoros kapcsolatot tartunk. Sok közös élményünk volt! Colos nagyon sok kiállításon vett részt, szép eredményekkel. Jelenleg hat gyönyörű goldinak vagyunk boldog gazdija!

Famous Family Kennel

Famous Family Kennel

A jelenlegi legsikeresebb magyarországi Golden Retriever, Dewmist Silk Screen 'Storm' tulajdonosai. Stormon kívül további sikeres kutyák is találhatóak a kennelben, illetve sok eredményes kutya került is ki ebből a kennelből.

Fédération Cynologique Internationale

Fédération Cynologique Internationale

The Fédération Cynologique Internationale is the World Canine Organisation. It includes 84 members and contract partners (one member per country) that each issue their own pedigrees and train their own judges. The FCI makes sure that the pedigrees and judges are mutually recognised by all the FCI members. The FCI recognises 339 breeds, Each of them is the 'property' of a specific country. The 'owner' countries of the breeds write the standard of these breeds (description of the ideal type of the breed), in co-operation with the Standards and Scientific Commissions of the FCI, and the translation and updating are carried out by the FCI. These standards are in fact the reference on which the judges base themselves when judging in shows held in the FCI member countries; they are THE reference assisting the breeders in their attempt to produce top-quality dogs.

First of all Kennel

First of all Kennel

Tenyésztő: Szabó-Tóth Péter Kutyái: Firts of All Exotic Emotion 'Süti' Heart-Strings Darley 'Dió' HJCH Heart-Strings Dayflower Dance 'Florin' Mindhárom kutya fekete Labrador, az oldal szerint kan jelenleg nincs a kennelnél.

Flamelily Kennel

Flamelily Kennel

Soha nem voltak és továbbra sincsenek nagyratörő tenyésztői ambícióink - ennek ellenére nagy szakmai hangsúlyt fektetünk az egészségvédelemre, a tenyésztés módszereire, a tartási körülményekre, a takarmányozásra.

Flawless Carriens Kennel

Flawless Carriens Kennel

Üdvözlünk Mindenkit! Farkas Márti vagyok, és ez a from Flawless Carriens golden retriever és cavalier king charles spániel kennel honlapja. A nevünk jelentése: hibátlan dögök. Miért hibátlanok? Mert tudjuk, hogy közel sem vagyunk azok! 'A közönséges ember mindig szépítgeti a hibáit.' (Kung- Fu-Ce) Gátéron élünk, Bács-Kiskun megyében. Férjemmel és 2 kislányommal egy kertes házban a falu szélén. Jelenleg 5 golden retrieverünk és 2 cavalierünk van. Első goldenemet 10 éve lesz jövőre, hogy megvettem. Akkor még nagyon más volt minden. Ma kinológus-agrármérnökként rájöttem :'Festeni nagyon könnyű, ha valaki nem tudja hogyan kell, de nagyon nehéz ha tudja.'- így lett ez a gondolat kennelünk fő mottója. Szeretjük a kutyáinkat, és a legfontosabb mindig az, hogy nekik mi a jó! Igyekszem erőm és időm lehető legtöbb részét rájuk fordítani. Megköszönöm, hogy meglátogatjátok a honlapunkat, és ha élőben is kíváncsiak vagytok ránk, bármikor szeretettel várunk bárkit, aki a goldenekért vagy a cavalierekért 'élhal'.

Francia Retriever Club

Francia Retriever Club

Az egyik legnépesebb retrieveres klub a világon. Természetesen náluk is főleg Labrador és Golden tenyésztők vannak nagy számban, de a többi retriever fajta is képviselteti magát. Goldeneket és Labradorokat tekintve is a világ élvonalába tartoznak, és nagyon sokan a mai napig is aktívan vadásznak, dolgoznak kutyáikkal.

Tuti menü