Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Retrieverek linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Gáláns - Kedvence [3. oldal]
részletek »

Retrieverek képes leírás: Gáláns - Kedvence [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: retriever.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 103 db
Gáláns Kennel

Gáláns Kennel

'A Gáláns kennelt 1983-ban alapítottam, mint pointertenyésztő és kiállító. 1988-ban importáltam Angliából két pointert a Hayapark kennelből. A kilencvenes évek elejéig összesen öt pointer alom született nálam. Kedvencként volt egy osztrák import német dogom a Grand Elegance kennelből, akitől szintén világot látott egy Gáláns német dog alom is. Azokban az években született még két rottweiler alom is a Gáláns védjegy alatt. Azt hittem, ismerem a kutyákat és sokat tudok róluk, de akkor még nem ismertem a golden retrievert. Az elsőt, neve Glengilde Kwizz Ava, tenyésztője Mr. Schooles, pointeres barátaink, a Powell házaspár segített felkutatni és behozni Angliából 1992-ben, Péter fiunknak játszótársnak. Ezért is vannak a goldenek és a kennel az ő nevén is. Ava megváltoztatott minden fogalmamat a kutyákat illetőleg - a golden retriever előtt még jöhetett, utána már nem jöhet más fajta számításba. A kutyák természetének addig számomra ismeretlen, csodálatos világát nyújtja egy golden-társ.'

Glamour Gold Kennel

Glamour Gold Kennel

Ilyés Nikolettnek hívnak, 1992 decemberében születtem. Születésem óta a fővárostól 30 km-re lévő városban, Gödöllőn élek szüleimmel. Lakóhelyünk adottságai rendkívül kedvezőek kutyák tartására, mivel a Gödöllői-dombság telis-tele van kiránduló helyekkel, tavakkal és mezőkkel, egyszóval minden adott arra, hogy a kutyák a lehető legjobb környezetben éljék mindennapjaikat. Szüleim elmondása alapján már kiskoromban imádtam az állatokat, legfőképp a kutyákat.

Golden Grace

Golden Grace

A Golden Grace Kennel 2001-ben alapult meg. Sorsdöntő volt számukra, az érdi 2002-es Retriever Klub kiállítás, melyen a Dewmist kennel tulajdonosa, H. Fryckstrand bírált. Ekkor döntötték el, hogy egyszer mindenképpen szeretnének egy Dewmist kutyát.

Golden Hearts kennel

Golden Hearts kennel

Skobrák Helgának hívnak. A Bakony hegyekkel körül ölelt kis városában lakom Zircen. A Golden Retriever fajtát 1993-ban láttam meg a kutyamagazin egyik számában. Már akkor elbűvölt szépsége és nem mindennapi tulajdonságai. Mex kutya 2004-ben kaptam meg az első Golden retriever kutyámat, Mex Somlói Vulkán Vadócot. Attól kezdve elválaszthatatlanok lettünk. Ahogy növekedett sok rosszaságot csinált, de nem lehetett rá haragudni, mert ahogy az emberre tud nézni az valami hihetetlen. Shony kutya Aztán pár éve elkezdtem komolyan érdeklődni az állatterápia iránt, és szerettem volna erre a célra egy jó kis kutyust. Ezért elkezdtünk kenneleket látogatni, és a Kalocsaházi Kennelt választottuk. Kalocsaházi Zúzmara 'Shony' 2007 dec 28-án került hozzánk. Csodálatos természetével és szépségével elbuvölt mindenkit és egykettőre a gyerekek szívébe lopta magát. A barátaink már csak úgy hívják, Dr. Shony!

Golden von Schwarcz

Golden von Schwarcz

Ne szégyelld, ha szereted az állatokat. Ne röstelld, ha egy kutya közelebb van lelkedhez, mint a legtöbb ember, akit személyesen ismersz. Hazug próféták és otromba, komisz emberek azok, akik megrónak e vonzalom miatt, s ezt mondják: Az emberektől lopja el az érzéseket, melyeket a kutyára pazarol! Önző, rideg fráter!- ne törődj velük. Szeresd csak nyugodtan kutyádat, ezt a csillogó szemű, fáradhatatlan barátodat, aki nem kér barátságáért mást és többet, mint valamilyen szerény koncot és egy-egy simogatást. Ne hidd, hogy gyöngeség és önzés késztet az állatokat szeretni. Testvéreink ők, s ugyanabban a műhelyben készültek, mint az ember, s értelmük is van, néha bonyolultabb és finomabb, mint a legtöbb embernek. Mások nevezzék gyöngeségnek az állatszeretetet, gúnyoljanak ezért - te sétálj csak kutyáddal. Jó társaságban maradsz; s Isten tudja ezt.

Hadrianus Kennel

Hadrianus Kennel

Tata Special Show bíró/judge: Barbara Krumpak (Tylah Kennel - Slo) Hadrianus Labradors Apricot - K4./Exc4. (fiatal/junior) Port of Nessie Varekai - Nig1./Very Promising 1. (baby) Hadrianus Labradors Afecta - Nj/Very Good (fiatal/junior) Midnight Sun Topáz - K/Exc. (nyílt/open) Midnight Sun Ursula - K1/Exc.1., CAC, Best Veteran

Hannas Golden Princess

Hannas Golden Princess

20 éves koromig féltem a kutyáktól. Aztán 1995-ben a szüleimmel kertes házba költöztünk és megvettük életem első kiskutyáját. Aida kaukázusi juhászkutya volt, egyből a szívünkbe nőtt, a szőrös kis gömböc testével. Vele együtt nőtt fel a cicánk Foltos Kata is, aki egy teknőctarka félperzsa szépség volt. Míg Aida felcseperedett 60 kg-os gyönyörű szép szukává, addig én szép lassan belemélyedtem a kutyák világába. Az egyetemen beiratkoztam kinológiára és egyre jobban foglalkoztatott a kutyalélek. Időközben Aidánknak kiskutyái születtek, közülük megtartottuk egy kislányt, ő Alíz. Teltek-múltak az évek és már a párommal ismét lakásba költöztem, ahol nem akartunk kutyát tartani. Majd annyira erős lett a vágy egy kutya után, hogy ismét elköltöztünk kertes házba. Közben törtük a fejünket, hogy melyik fajta lenne az ideális számunkra. Mindketten összeírtunk egy 10-es listát a szóba jöhető fajtákról. Majd végre közös nevezőre jutottunk a Golden Retrieverrel.

Happiness Bringer

Happiness Bringer

Budapest melletti kisvárosban élünk három kutyánkkal. 2001 tavaszán régi álmunk vált valóra, megvettük az első golden retriever kiskutyánkat, Sábát. Rengeteg örömet leltünk benne, szerettünk volna neki egy társat. A Kalocsaházi kennelt választottuk, ahol épp abban az időszakban várták kiskutyák születését. 2003 áprilisában megszületett Kalocsaházi Jégvirág, a mi kis Bodzánk! Minden várakozásunkat felülmúlta kedvességével, szépségével; a mai napig elbűvöl minket. Ezúton is köszönjük a Katus családnak ezt a csodálatos kutyát! Harmadik kutyánkat, Jázmint, már egyértelmű volt, hogy ebből a kennelből választjuk. 2008 nyarán Bodza és Balu nászából született 6 kiskutya, közülük a Rózsaszín Hölgy, Happiness Bringer Ajándék 'Csipke' szintén családunk tagja lett, velünk él. Számunkra az egészségük, és hogy igazi családtagként éljenek, a legfontosabb szempont.

Háziállat

Háziállat

A Háziállat Magazin napi kiadású, hobbiállatos témájú internetes magazin. Olvasói a szórakoztató témákra kíváncsi természetkedvelők, állatok iránt érdeklődő állatbarátok, és figyelmes hobbiállat-tartók. Üzleti partnerei és hirdetői a hobbiállat-piacra szakosodott vállalkozások, akik állateledellel, -felszereléssel, vagy állategészségüggyel kapcsolatos terméket vagy szolgáltatást értékesítenek.

Hirdetés
HelloDog!Eukanuba retríver fajtatáp

HelloDog!Eukanuba retríver fajtatáp

A Eukanuba kutatásai alapján kifejlesztette a fajtaspecifikus tápsorozatát, a különböző fajták sajátos igényei szerint. Többéves kutatáson és a táplálástudomány legújabb ismeretein alapulva ezek a tápok segíthetnek, hogy kutyája a legjobb formájába kerüljön. Egy olyan fajtának, mint a Golden Retriever, ahol a fényes szőrzet és a barátságos természet valamint a nagy munkatűrő képesség mind meghatározó jellemzők, a táplálás nagyban befolyásolhatja életét. A Eukanuba küldetése, hogy a legmegfelelőbb táplálékot alkossa meg az Ön Golden Retrieverének, és a kiváló alapanyagaink és formuláink ennek tökéletesen eleget tesznek. A Eukanuba úgy gondolja, hogy a kutyákat úgy kell táplálni, mint őseiket ? húsevőként ? kiváló minőségű állati fehérjét használ: csirkét, bárányt és tojást. A Eukanuba Golden Retriever Fajtatáp fajtára szabott keveréke számtalan összetevőnek, melyek nagy része többéves kutatáson alapszik, és az alap táplálékszükségleten túlmenő előnyöket nyújt.

HoneyRun Kennel

HoneyRun Kennel

HoneyRun Kennel is dedicated to the Nova Scotia Duck Tolling Retriever, the official dog of Nova Scotia. In the early 19th Century, these dogs were developed to 'lure' waterfowl. The Toller dances along the shore in full view of the ducks. His playful actions make the ducks curiously defensive, and they swim towards the Toller to keep him in sight. In doing so, the ducks are lured within gunshot range. The Toller will also retrieve ducks from the water.

Hungária Retriever Klub

Hungária Retriever Klub

2008 végén a tagság döntésének köszönhetően új fejezet kezdődött a HRK életében. A teljesen megújult és megfiatalodott vezetőség tervei szerint egy új szemléletet és dinamizmust kíván a klubéletbe vinni. Ennek része a teljesen új arculatú és tartalmú honlap, melyen remélhetőleg mindenki megtalálja majd a számára érdekes információkat és írásokat. Folyamatosan töltjük fel, majd frissítjük az itt található anyagokat, de ha úgy érzitek bármi közérdeklődésre számot tartó dolog kimaradt, esetleg javaslatotok van ilyen témában, kérjük jelezzétek.

Hunters Hope kennel

Hunters Hope kennel

Magyarországi Flat Coated és Golden Retriever kennel. Kutyáik: Ch. Shiny Coat Let It Be, Black Thunder Of Hunter's Hope, Be My Champion Of Hunter's Hope. Aki esetleg Flat kölyök vásárlását tervezi, keresse őket bizalommal, illetve érdemes szétnézni Szlovákiában is, ahol egyelőre népszerűbb ez a fajta, mint Magyarországon.

Invictus Friend Kennel

Invictus Friend Kennel

Egyik alkalommal amikor a Tisza tónál hétvégéztünk találkoztam a labradorral, egy gyönyörű fekete kannal. Játszadozott a parton, labdázott a vízben a család gyermekeivel, odaszaladt a parton arra sétáló emberekhez, hozzám is, kedveltette magát , elbűvölt mindenkit. Annyira idilli volt az egész, hogy akár egy filmjelenet is lehetett volna. Meg is fertőződtem és kezdődött minden elölről. Újságvásárlás, telefonálás, kennellátogatások, csalódások, kiállítások megnézése stb. A tapasztalat nagyon sokat segített abban, hogy addig ne álljunk meg amíg szimpatikus nem lesz minden körülmény. Sárga szukát kerestünk mindvégig, de az egyik ilyen körút alkalmával elmentünk a Malomközi kennelbe is, annak ellenére, hogy tudtuk, ez a szín nem található meg náluk. Éppen voltak hathetes kölykeik, ami különösen érdekessé tette számunkra a látogatást. Megérkeztünk és megláttam őt, Malomközi Little Marmaid Sissy-t.

k9data

k9data

Egy méltán népszerű nyitott Golden Retriever és Labrador adatbázis, pedigrékkel, fényképekkel, tenyésztői és tulajdonosi, egészségügyi információkkal. Akár a kutyákhoz kapcsolódó kölykökről is szerezhetünk információkat.

Kalocsaházi Kennel

Kalocsaházi Kennel

A Kalocsaházi Golden Retriever Kennelt szüleimmel, 1994 májusában alapítottuk. Ekkor született első alom kiskutyánk Alfonzinától - a négy éves szukánktól. 1995-ben a Gáláns kennelből három kiskutyát vásároltunk: Varázst, Vagabundot és Zafirt. Vagabund a kiállítások egyik sztárkutyája lett, ami nekünk is nagy kedvet adott a következetes munkához. A tenyésztésben elért sikereinket a kiállítások egyre jobban visszatükrözték, a Kalocsaházi kutyák nagyon sok CAC, CACIB, fajtagyöztes címet szereztek. Amire nagyon büszkék vagyunk, hogy 1996-ban Dély, 1997-ben Hencsi, 1998-ban Larissa, 1999-ben Omo, 2000-ben Ursula Derby gyöztes címet szereztek. Legeredmenyésebb az 'L'-betüs almunk, ekkor három Interchampion címet elérő kutya született. 1999-ben bronzkoszorús, 2001-ben ezüstkoszorús, 2002-ben aranykoszorús mestertenyésztői elismerésben részesültünk. Eddigi sikereinkért köszönet a Gáláns Kennel tulajdonosainak, Tündének és Péternek, valamint fedező kanjaiknak, Avának, Onyxnak, Basic-nek és Zenitnek. Köszönet továbbá minden Kalocsaházi kutya tulajdonosának, akik kiállításra hordták, hordják és hordani fogják kutyáinkat. Katus Attila

Kedvence Web-Shop

Kedvence Web-Shop

Szolnok meghatározó díszállat kereskedése vagyunk immár 15 éves tapasztalattal a hátunk mögött. 2005 óta üzemeltetjük internetes áruházunkat ahol többek között akvárium szett, kutyatáp, macskaajtó, kutyaház, kutyaajtó, terrarisztika, akvarisztika, kalitka, szállító box, kerti tó, szivattyú, rágcsáló kategóriákban több mint 2000 termék közül választhatnak vásárlóink.

Tuti menü