Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Retrieverek linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Képek - Midnight [4. oldal]
részletek »

Retrieverek képes leírás: Képek - Midnight [4. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: retriever.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 103 db
Képek a Cheasepeake-ről

Képek a Cheasepeake-ről

Nem csak a legnépszerűbb kereső segítségével találhattok sok képet a fajtáról, hanem egyéb keresők használatával is. Érdemes keresgélni, mert gyönyörű képek vannak róluk. Törvénytelen dolgokra és törvénytelen módon ne használjátok a weben lévő képeket.

Képek a Curly-ről

Képek a Curly-ről

Bármilyen kereső segítségével gyorsan találhatunk sok-sok képet a fajtáról. Ugyan nem kötelező erre felhívnom a figyelmeteket rá, mégis megteszem, hátha lesz egy pici eredménye, ne használjátok ezeket a képeket törvénytelen módon, törvénytelen dolgokra, mert nem azért készültek.

Képek a Flatről

Képek a Flatről

A képeket minden esetben csak az általános törvényi szabályok betartása mellett használjátok. Senki sem örülne, ha a tulajdonában lévő fotót bárki a saját elképzelései szerint használná a beleegyezése nélkül.

Képek a Goldenről

Képek a Goldenről

Egy kereső segítségével gyorsan találhatunk rengeteg képet a Goldenekről. A képeket minden esetben csak az általános törvényi szabályok betartása mellett használjuk, mivel attól, hogy ezek a képek megtalálhatóak a weben, nem használhatóak fel mindenre.

Képek a Labradorokról

Képek a Labradorokról

A keresők segítségével gyorsan találhatunk rengeteg képet a Labradorokról. A képeket minden esetben csak az általános törvényi szabályok betartása mellett használjátok. Erről a linkről sok egyebet nem tudok elmondani, hisz csak egy egyszerű segítség labis képekhez.

Képek a Nova Scotia Duck Tollingról

Képek a Nova Scotia Duck Tollingról

Egy kereső segítségével gyorsan találhatunk rengeteg képet a Nova Scotia Duck Tollingról. Mivel mindenhová nem szabad ugyan azt írni, ezért itt nem kötöm a lelketekre, hogy csak törvényi keretek betartása mellett használjátok a képeket. Tegyetek mindent belátásotok szerint.

Kiddys Hope Kennel

Kiddys Hope Kennel

Németh Adriánának hívnak, jelenleg Felsőörsön lakunk. M indig is szerettem volna egy kutyát nagy álmom a West Highland White Terrier volt, de szüleim lebeszéltek róla, ekkor láttam meg azt a bizonyos filmet 'Apád Anyád Idejöjjön' melyben a kislánynak egy Szemi nevezetű Golden Retriever kutyája volt.Szerelem volt első látásra, sokat olvastam a fajtáról, kutya magazinokat vásároltam...Így találtunk rá az első kutyámra Kiddy Of Loyal Hunter 'Szemi' (Pearl- Diver Of Golden Spotlight'Ricky' x Little Berry Of Loyal Hunter'Dolly') személyében! Ő az első kutyám aki Kecskeméten látta meg a napvilágot a 'Loyal Hunter' kennelben.Ő által lettem a fajta csodálója. Eleinte kutyaiskolába jártunk vele, nagyon büszke vagyok rá mert nagyon gyorsan tanult és hamar levizsgázott ahol a versenyzők között 2.helyezést ért el 2 hiba ponttal!A kutyaiskolába megismerkedtem Fehér Kingával aki bevezetett a kutyás rejtelmekbe! Akkoriban rendszeresen járt a Bernáthegyi kutyájával kiállításra.Vele mentem el először kutyashowra!Kinga mesélt a szabályokról 'ringdreszuráról',felvezetésről! Szem ivel is elkezdtünk kiállításra járni ahol rendkívül jól szerepelt többszörös CAC, CACIB, Club és BOB győztes.

Kutya

Kutya

A nyomtatott magazin weboldala. Megújult oldal, de még mindig nem az igazi. Sok hasznos tartalom, nem túl felhasználóbarát köntösben. A nyomtatott magazinok esetében sajnos gyakran előfordul, hogy lassan alkalmazkodnak a megváltozott olvasói szokásokhoz, információszerzési lehetőségekhez.

Kutyatáp ? Petlap

Kutyatáp ? Petlap

Webáruházunkban kutyák tartásához szükséges felszereléseket, kutyatáp, eledelek, táplálék kiegészítők továbbá ápoló eszközöket szereket és játékokat is kínálunk. Kedvenceink egészséges fejlődéséért és ápolásukhoz szükséges kiegészítők minden kutya számára. Heti akciós termékek és folyamatos újdonságok.

Hirdetés
Kutyatápok Retrievereknek

Kutyatápok Retrievereknek

A PETeledel.hu Budapesten értékhatártól függetlenül, országszerte pedig 20.000 Ft feletti rendelés esetén ingyenesen szállítja házhoz a Golden Retrievereknek és a Lablador Retrievereknek speciálisan fejlesztett kutyatápokat, kutyaeledeleket. Forgalmazott márkák: Eukanuba és Royal Canin. A rendelést követő 1-3 munkanap alatt teljesítjük a szállításokat. A kutyaeledelek mellett kutyafelszereléseket is rendelhet kedvencének.

Lab Major Kennel

Lab Major Kennel

Mivel az egész családunk oda van a kutyákért és életünk szerves részét képezte eddig is, és a jövőben is a velük való foglalkozás, elhatároztuk, hogy elkezdünk komolyan foglalkozni e fajtával és belevágunk a tenyésztésbe. Hosszas telefonálások, utánajárás után ajánlással vásároltunk két különböző hazai kennelből egy fekete szukát és egy sárga kant. Miután labrador gazdik lettünk, megismertünk jó néhány embert, majd a két kutyával kapcsolatos információk, történések tudatában úgy döntöttünk, hogy ezt a két kutyát nem fogjuk tenyésztésbe vonni...... Jelenleg is családi kedvencként élik boldog hétköznapjaikat. Ez a döntés és történet kellett ahhoz, hogy tisztábban lássak és tapasztaljak... a fajtáról, a kutyáktól...emberektől...emberekről. Egy dologban mindenki biztos lehet, mégpedig abban, hogy én a leendő kutyáimat minden esetleges hibáit nyíltan vállalom, és nem fordítok hátat senkinek úgy, mint velem már megtették...

Ligeti Borostyán Kennel

Ligeti Borostyán Kennel

Új kiskutya kerül a házhoz! A döntés egy évtizedre szól. Golden retrievert szeretnének, olyan külső és belső tulajdonságokkal, amilyennel a fajtiszta retrieverek rendelkeznek. A kölyök legyen rendkívül békés, imádja a vizet, az apportírozást és mindezekhez a csodálatos, elegáns külső társuljon. Csak a törzskönyvezett retriever kölykök nyújtanak kellő biztonságot az igazi 'golden' természetre és küllemre. A kölyök törzskönyve a biztosíték Önöknek, hogy kutyájuk ősei hordozzák a golden retrieverek legfontosabb tulajdonságait pl.: agresszió mentesség, megbízhatóság, intelligencia, a víz szeretete, apport készség stb. Mindazt, amiért a Golden Retrievert szeretjük!

Light Of Eyes Kennel

Light Of Eyes Kennel

Több mint 25 éve foglalkozom kutyakiképzéssel, vakvezető kutyákat 16 éve képzünk, és e célra 11 éve tenyésztünk labradort. Kutyáink Németország és Ausztria különböző kutyaiskoláiba kerülnek átadásra. Célunk, hogy a mindennapi életben a látássérült embereknek ne csak segédeszközük legyen a vakvezető kutya, hanem társuk, barátjuk; segítség önállóságuk megteremtésében, hogy végre más emberek igénybevétele nélkül, egyedül a kutyával utazhassanak, bevásárolhassanak; megvalósíthassák önmagukat. Munkánkat egy kicsi, de nagyon fontos darabnak tartjuk a vakok és a gyengén látók teljes életének megvalósításához vezető úton.

Magyar Ebtenyésztők Országos Szövetsége

Magyar Ebtenyésztők Országos Szövetsége

Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesülete Budapest, XIX. kerület, Hofherr Albert u. 38-40. A nemzetközi szervezet, azaz az FCI magyarországi tagja. Az oldalon szinte minden információ megtalálható az egyesület életével kapcsolatban.

Magyar Labrador Klub

Magyar Labrador Klub

A Magyar Labrador Retriever Klub hivatalos Fci-Meoe labrador retriever fajtagondozó szervezete Magyarországon. Klubbunk feladta összefogni a labradort tartó-szerető embereket úgy, hogy eközben a fajta eredeti értékeinek megtartását tűzzük ki, és sokoldalúságának köszönhetően, mindenki megtalálhassa programkínálatunkban az érdeklődésének megfelelő rendezvényt. Célunk, a magyarországi labrador állományának minőségi javításának érdekében számos magas színvonalú versenyt , kiállítást rendezni, de eközben nem feledkezünk meg azokról a labradort tartókról sem akik, nem kívánnak versenyezni, kiállítani. Rájuk is gondoltunk. Programjaink között akad kötetlen beszélgetős-sétálós-bográcsozós klubnap is, amely remek alkalom lehet tapasztalatcserére, új barátság, ismeretség kötésére, kutyák és gazdik között egyaránt. Terveink között szerepel a felelős kutyatartás népszerűsítése, a kezdő és fiatal kutyások körében, melyet nyári tábor keretében, szakemberek gyakorlati és elméleti oktatása mellett valósítanánk meg.

Mariannehouse Kennel

Mariannehouse Kennel

Olyan felelősség teljes gazdi jelöltek jelentkezését várjuk, akik a kiskutyát szeretetben, családias környezetben 'emberként' fogják tisztelni és szeretni a nevelkedési időszaktól kezdve a nyugdíjas koráig!

Midnight Sun Kennel

Midnight Sun Kennel

Több mint 20 éve, hogy labradort simogathatok nap, mint nap. Több mint 20 éve van labradorom, s szenvedélyemmé vált a fajta s a vele való foglalkozás. Gyerekként borzasztóan féltem a kutyáktól, volt, hogy napokig nem mertem lemenni a játszótérre, mert előzőleg egy palota pincsi megkergetett. / Akkor még tudtak futni/

Tuti menü