Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Retrieverek linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Retriever - Zengőalja [6. oldal]
részletek »

Retrieverek képes leírás: Retriever - Zengőalja [6. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: retriever.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 103 db
Retriever Vadászkutya Egyesület

Retriever Vadászkutya Egyesület

Inkább a teljesség kedvéért említjük meg őket. Nem feltétlenül értek egyet sok dolgukkal (akár a képzés, akár a tenyésztés és egészség kapcsán), de ők is részét képezik a retrieveres életnek, és természetesen nagyon sok jó kutya is van a tagjaik között. 'Egyesületünk tevékenysége a tenyésztők, családi (társasági) kutyások és vadászkutyások népes csoportjának segítése s a kutyák igények szerinti képzése. A retrieverek genetikai sokszínűsége biztosítja a lehetőséget, hogy ezt a vadászkutya fajtát a tenyésztési célon - a vadászaton - kívül más feladatok elvégzésére is sikeresen használjuk. Itt szeretném felhívni a figyelmet több évtizedes kinológiai munkám tapasztalatára: az élők sorában minden faj csak a számára determinált tulajdonságokat éli ki csalás nélkül. A báránybőrbe bújtatott farkast az ember találta ki!'

Retrievers On The Rocks

Retrievers On The Rocks

Although we might breed a litter every 2 or 3 years, no dogs, puppies, or stud services will be advertised here. As reputable and ethical breeders, we believe that our puppies should only be placed in the homes of those who understand the precious gift these dogs offer. Establishing personal relationships with future custodians of this breed is the best way that we can help insure the prosperity of the Flatcoat.

RoseDale Labradors Kennel

RoseDale Labradors Kennel

Az első találkozás óta négy év telt el, négy év mely tele volt várakozással, később végtelen örömökkel, visszaadhatatlan együtt eltöltött sétákkal, barangolásokkal vagy csak egy csendes este együtt a kutyáinkkal, harmóniában és szeretetben remélem még hosszú-hosszú évekig.

Shamrock Kennel

Shamrock Kennel

Az angol Golden Retriever Club tagja A svéd Golden Retriever Klubben tagja Tenyésztő: Dr. Bárdossy Eszter Kitűnő eredményekkel rendelkeznek kutyái, néhány ezek közül: 2010.06.24. - Herning World Dog Show Mosonvölgyi Viki (Jackralee St. Nicholas x Carla of Gahling Meadow) 3. helyezett Veterán osztályban Shamrock Duchess of Shangri-La 'Sadie' (Dewmist Satellite x Mosonvölgyi Viki) Champion osztályban a legszebb 8 közé választva Shamrock Golden Dancer 'Mara' (Meloak Dancing Storm x Shamrock Diamond Symphony) Fiatalok a legszebb 10-be választva

Speciális kutyaházak, felszerelések

Speciális kutyaházak, felszerelések

Különleges, exkluzív, tekintélyes, elegáns, és egyszerűbb, olcsó kutyaházak egy helyen. Válasszon álomszép rezidenciát kedvencének. Ha nem tudja pontosan, mekkora kutyaházra van szüksége kutyájának, akkor az oldalon található mérettáblázat segítségére lesz ebben. Az ideális méretű kutyaház az lesz, amiben a kutya éppen kényelmesen elfér, mert ez a méretű kutyaház fogja a meleget megtartani, amikor odakint fagyos hideg van és fúj a jeges szél, a kutya pedig a meleget, és védelmet nyújtó kutyaházában szundikál. Ha feliratkozik az ingyenes hírlevélre, akkor hasznos tippeket, tanácsokat kap kutyaneveléssel kapcsolatban, és tagsági kedvezményekhez is hozzájuthat. Minden kutyaház ingyenes házhozszállítással!

Stamboom Yutah

Stamboom Yutah

A weboldalon megtalálható a Nova Scotia Duck Tolling Retrievernek egy rövid leírása, egészségügyi információk, különböző sportokkal kapcsolatos információ, eredményeket, stb. Természetesen bemutatják kutyáikat is.

Starry Gold Kennel

Starry Gold Kennel

A kisfiam születése után,sokat mondogattam a feleségemnek,hogy kellene egy kutya a családba. Akkor még ő sem igazán vonzódott a kutyákért,de azt mondta,hogy legyen! A többi az én dolgom volt. Azonnal elkezdtem keresgélni, a számunkra legmegfelelőbb társat. Sok keresgélés után,de megtaláltam amit kerestem a Shining Gold Kennelben! Az első percben beleszerettem, ő volt Shining Gold Oliver (Zénó). Mikor hazahoztam mindenkit levett a lábáról a tekintetével! És persze itt lépet be az életünkbe a Golden Retriever iránti szeretet.

Sunnyfields Kennel

Sunnyfields Kennel

A Sunnyfield's kennel első alma, 2005. február 20-án született meg, Sunny és Brandy párosításából. Brandy 11 kiskutyának adott életet. Egy kiskutyát mindenképp megtartottunk volna, de a sors úgy hozta, hogy a hófehér kanon kívül, aki a Sunnyfield's A Star Is Born 'Spike' nevet kapta, megtartottunk egy arany szukát is, Sunnyfield's All That Magic 'Muffin'-t. A többi kiskutya szerető gazdikhoz került.

Táplálék-kiegészítő német minőségben- Peak

Táplálék-kiegészítő német minőségben- Peak

A kiváló minőségű táplálék-kiegészítők mint például a vitaminok és különböző emésztő enzimek fontosak a kiegyensúlyozott fejlődés, növekedés érdekében. A bélrendszer felszívódását segítő táplálékok jó minőségben rendkívül fontosak a siker és látható fejlődés elérése érdekében. Országos kiszállítás a webshopból. olcsó áron rendelés értékétől függően akár ingyenesen is. Számos fizetési lehetőség közül lehet választani. A CIB ban biztonságos kártyás fizetés rendkívül népszerű megoldás az utánvétes fizetés után.

Hirdetés
The Golden Retriever Club

The Golden Retriever Club

The origins of the GRC date back to 1911 when, under the leadership of Mrs Charlesworth, a committee of four or five stalwarts formed a club for Yellow Retriever owners. In 1913 this fledgling club was recognised by the Kennel Club and became known as the Golden Retriever Club. From those pioneering days the Club has grown to a membership in 2009 of 852 single, 968 joint &7 junior UK members with 522 single and 194 joint Associate members from overseas.

The Kennel Club

The Kennel Club

The home for dog owners and those working with dogs The Kennel Club is the UK's largest organisation dedicated to the health and welfare of dogs. The Kennel Club was founded in 1873 and is able to offer dog owners an unparalleled source of information, experience and advice on dog welfare, dog health, dog training and dog breeding.

Treasure of Pelso Kennel

Treasure of Pelso Kennel

2005-ban lehetőségünk nyílott, hogy egy veszprémi panellakásból egy balatonfűzföi kertes házba költözzünk. A terjedelmes telekről már igazából csak egyvalami hiányzott, egy kutya. Nem sokáig töprengtünk és 2006 tavaszán megérkezett hozzánk Clifford a sárga kan kiskutya. Ettől a naptól gyökeresen megváltozott az életünk. Egymás után bújtuk a különböző Labradorral foglalkozó kutyás könyveket, cikkeket, internetes portálokat. Egy Labradoros oldalon bukkantunk rá egy felhívásra, ami arról szólt, hogy Gyömrőn Mikulás party kerül megrendezésre. Azonnal jelentkeztünk. Soha nem voltunk még kiállításon, teljesen zöldfülűként indultunk a megmérettetésen, úgy, hogy a kiállítás elött tanítgattak a felvezetés rejtelmeire.

Union Jack Kennel

Union Jack Kennel

A kennel tulajdonosa talán az egyetlen, aki Budapesten és környékén vállalja specialistaként Goldenek képzését. Az alap engedelmességi tréningeken túl természetesen a fajtaspecifikus vadászati tudnivalók tanítása is beletartozik. A képzések helyszíne ősztől nyár elejéig a Hajógyári sziget északi vége, szombatonként 10 órától, de lehetőség van egyéni tréningekre is, erre a hely és időpont egyeztetése miatt személyes kapcsolatfelvételre van szükség.

Velvet Charm

Velvet Charm

'Hiába sokat tanultam már a fajtáról, az örökletes betegségekről, mégis beleestünk egy óriási hibába. Nem tartottuk szem előtt, hogy a szülők rendelkeznek-e egészségügyi szűrésekkel. Olcsón akartunk jó kutyákat. Meg is lett az eredménye. Sajnos mindkét kutya csípőízületi dysplasiás. Salamonnál már 1 évesen kiderült, hogy soha nem lehetnek utódai, majd később Aidánál is. Emellett mindketten lövésfélőek, és Salamon egyáltalán nem rendelkezik a Goldenekre jellemző képességekkel (nem apportírozik, nem szereti a vizet). Nagyon elkeseredtem, úgy éreztem, hogy a kiállítások, a táborok, és minden hiábavaló volt. Aztán rájöttem, hogy mindent nekik köszönhetek. Azt, hogy annyi embert ismertem meg, kiállításokon, fórumokon, táborokban, stb., azt, hogy magát a fajtát megismertem, kialakult bennem egy kép a Golden Retrieverrőll, és elhatároztam, hogy folytatni szeretném.'

Webkutya

Webkutya

A Webkutya Kft. 2006-ban alakult azzal a céllal, hogy a minőségi kutyaeledeleket az egész ország területén kényelmesen elérhetővé tegye mindenki számára. Mindezt természetesen kedvezőbb áron, mint amennyiért a termékeket a hagyományos boltokban meg lehet vásárolni. Kínálatunk már önmagában garancia: csak az elismerten kiváló minőségű termékek kerülhetnek fel a Webkutya áruházba, így vásárlóinkat nem érheti meglepetés. A termékek többsége azonnal, raktárról elérhető.

Wind Lovin kennel

Wind Lovin kennel

A golden retriever szeretete már nagyon régóta bennem élt, első kutyámra körülbelül 10 évet vártam, de érdemes volt kivárni, mindenképpen. Első kutyám Récsedombi Szellő Alfa 'Milo' lett, őt 2004. decemberében hoztuk haza. Milo-t eredetileg csak családi kedvencnek vásároltuk, de egyszer kilátogattunk egy Bp. CACIB-ra, és eldöntöttük hogy a következőre bizony nevezzük. Így is lett... 2008 őszén, a Hungária Retriever klub tisztújítő közgyűlésén az a megtiszteltetés ért, hogy Felügyelő bizottsági taggá választottak. :)

Zengőalja Labrador

Zengőalja Labrador

A kennelünk 2005 nyarán alakult, egy ajándékba kapott egy éves kiskutya révén. Azóta megszületett az első almunk és ezáltal további egy szukával bővült a létszámunk. Idén, 2007-ben szeretnénk egy kan kiskutyát hozni a két leány mellé. -Eközben ezév február 7-én hazahoztuk a kis trónörököst, a Malomközi kennelből. Így már háromra bővült a kennelünk létszáma. -2007 márciusában megszületett a második alom is, csodálatos és egészséges kiskutyákkal. -2007 nyarán megérkezett a harmadik Grácia, a Tolnai-Tóth kennelből. Igy már négyen , illetve négy és felen volnánk

Tuti menü