Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kutyás oldalak képes leírás - Retrieverek.tlap.hu
részletek »

Kutyás oldalak - Retrieverek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: retriever.tlap.hu » Kutyás oldalak
Keresés
Találatok száma - 9 db
A kedvenc helyek

A kedvenc helyek

Ezt az oldalt (www.kutyasszallasok.hu) azért hoztuk létre, mert nem volt.:) De tényleg. Mi szeretünk utazni az országban és kutyáinkat is mindig magunkkal visszük. A szálláskeresés viszont sokszor okoz problémát. Vannak kutyás szállások, de a megfelelő megtalálása közel sem olyan egyszerű, mint hinnénk. Sok oldal, sok (eltérő) adatbázis, és egyiknél sem különösebben fontos szempont, hogy könnyen lehessen kutyával utazó vendégeket is fogadó szállást találni. A tapasztalatunk viszont azt mutatja, igenis nagy igény van egy ilyen oldalra. Igyekszünk minél teljesebb adatbázist létrehozni, és nem pusztán a szálláshelyeket, hanem egyéb szolgáltatásokat is szívesen felveszünk a rendszerbe. (pl. a kutyás vendég is szokott enni, kávézni, étterembe, kávézóba, cukrászdába járni, stb.)

Háziállat

Háziállat

A Háziállat Magazin napi kiadású, hobbiállatos témájú internetes magazin. Olvasói a szórakoztató témákra kíváncsi természetkedvelők, állatok iránt érdeklődő állatbarátok, és figyelmes hobbiállat-tartók. Üzleti partnerei és hirdetői a hobbiállat-piacra szakosodott vállalkozások, akik állateledellel, -felszereléssel, vagy állategészségüggyel kapcsolatos terméket vagy szolgáltatást értékesítenek.

k9data

k9data

Egy méltán népszerű nyitott Golden Retriever és Labrador adatbázis, pedigrékkel, fényképekkel, tenyésztői és tulajdonosi, egészségügyi információkkal. Akár a kutyákhoz kapcsolódó kölykökről is szerezhetünk információkat.

Kutya

Kutya

A nyomtatott magazin weboldala. Megújult oldal, de még mindig nem az igazi. Sok hasznos tartalom, nem túl felhasználóbarát köntösben. A nyomtatott magazinok esetében sajnos gyakran előfordul, hogy lassan alkalmazkodnak a megváltozott olvasói szokásokhoz, információszerzési lehetőségekhez.

Petbeds.hu - Memóriahabos kutyafekhelyek

Petbeds.hu - Memóriahabos kutyafekhelyek

A Petbeds.hu oldalon változatos, kiváló minőségű kutyafekhelyeket értékesítünk. Ezek egy része egyedi, memóriahabos (úgynevezett ortopédiai) kutyafekhely, mely olyan előnyöket is kínál kedvence számára, amit más fekhelyek esetleg nem. A termékek körét és a választható huzatokat is folyamatosan bővítjük, és rendszeresen kínálunk akciókat.

petID.hu - Életet menthet

petID.hu - Életet menthet

Aki még nem veszített el kutyát vagy macskát (vagy más állatot), az nem tudja, mindez mivel jár, és azt sem, hogy mit élhet át a kedvence: éhezés, félelem, fagyoskodás, menhelyen, gyepmesteri telepen töltött idő, összeszedett betegségek, akár súlyos sérülések - mindez megspórolható. Sajnos bármennyire jól nevelt egy állat, bármennyire is próbáljuk óvni kedvencüket, sosem lehetünk biztosak abban, hogy a miénkkel nem történhet meg az, ami másokkal. A petID.hu, nem pusztán kutyabilétát kínál, hanem olyat szolgáltatást is, amit Magyarországon eddig senki. A petID.hu divatos, egyedi és hasznos. A petID.hu egyszerre kíván segítséget nyújtani gazdiknak, állataiknak, valamint a menhelyeknek, fajtamentő szervezeteknek is, kihasználva az internet adta lehetőségeket. A petID.hu összeköttetést teremt egy kritikus helyzetben azok között, akik segíteni tudnak a bajban.

Rasdata

Rasdata

Nem csak retrievereket tartalmazó hasznos adatbázis. Információk kutyákról, kapcsolódó almokról, egészségügyi szűrésekről. Főként Spánielek, Retrieverek és Terrierek találhatóak meg az oldal adatbázisában.

Retriever Rescue

Retriever Rescue

A célunk: Kicsi, ám lelkes csapatunk azt a célt tűzte ki magának, hogy a gazdátlan retrievereknek gazdát keres, az elveszetteket megtalálja, és a megtaláltakat hazajuttatja a gazdihoz. Biztosan Te is hallottál már mindenféle rémtörténeteket kidobott, elhagyott vagy megkínzott kutyákról. Sajnos ezek a történetek retrieverekkel is előfordulnak és ilyenkor igen erős lélek, kitartás, sok idő és egy kisebb vagyon szükségeltetik, hogy újra boldog mosolygó kutyaszemeket lássunk, ha egy-egy védencünkre nézünk. Szerencsére vannak 'egyszerűbb' esetek is, de minden egyes kutya egy külön történet, egy egyedi személyiség. És hogy mégis hogy bírjuk, miért csináljuk? Szerintem Te magad is könnyen megérted.

Speciális kutyaházak, felszerelések

Speciális kutyaházak, felszerelések

Különleges, exkluzív, tekintélyes, elegáns, és egyszerűbb, olcsó kutyaházak egy helyen. Válasszon álomszép rezidenciát kedvencének. Ha nem tudja pontosan, mekkora kutyaházra van szüksége kutyájának, akkor az oldalon található mérettáblázat segítségére lesz ebben. Az ideális méretű kutyaház az lesz, amiben a kutya éppen kényelmesen elfér, mert ez a méretű kutyaház fogja a meleget megtartani, amikor odakint fagyos hideg van és fúj a jeges szél, a kutya pedig a meleget, és védelmet nyújtó kutyaházában szundikál. Ha feliratkozik az ingyenes hírlevélre, akkor hasznos tippeket, tanácsokat kap kutyaneveléssel kapcsolatban, és tagsági kedvezményekhez is hozzájuthat. Minden kutyaház ingyenes házhozszállítással!

Tuti menü