Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szakmai szervezetek itthon képes leírás - Retrieverek.tlap.hu
részletek »

Szakmai szervezetek itthon - Retrieverek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: retriever.tlap.hu » Szakmai szervezetek itthon
Keresés
Találatok száma - 5 db
Hungária Retriever Klub

Hungária Retriever Klub

2008 végén a tagság döntésének köszönhetően új fejezet kezdődött a HRK életében. A teljesen megújult és megfiatalodott vezetőség tervei szerint egy új szemléletet és dinamizmust kíván a klubéletbe vinni. Ennek része a teljesen új arculatú és tartalmú honlap, melyen remélhetőleg mindenki megtalálja majd a számára érdekes információkat és írásokat. Folyamatosan töltjük fel, majd frissítjük az itt található anyagokat, de ha úgy érzitek bármi közérdeklődésre számot tartó dolog kimaradt, esetleg javaslatotok van ilyen témában, kérjük jelezzétek.

Magyar Ebtenyésztők Országos Szövetsége

Magyar Ebtenyésztők Országos Szövetsége

Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesülete Budapest, XIX. kerület, Hofherr Albert u. 38-40. A nemzetközi szervezet, azaz az FCI magyarországi tagja. Az oldalon szinte minden információ megtalálható az egyesület életével kapcsolatban.

Magyar Labrador Klub

Magyar Labrador Klub

A Magyar Labrador Retriever Klub hivatalos Fci-Meoe labrador retriever fajtagondozó szervezete Magyarországon. Klubbunk feladta összefogni a labradort tartó-szerető embereket úgy, hogy eközben a fajta eredeti értékeinek megtartását tűzzük ki, és sokoldalúságának köszönhetően, mindenki megtalálhassa programkínálatunkban az érdeklődésének megfelelő rendezvényt. Célunk, a magyarországi labrador állományának minőségi javításának érdekében számos magas színvonalú versenyt , kiállítást rendezni, de eközben nem feledkezünk meg azokról a labradort tartókról sem akik, nem kívánnak versenyezni, kiállítani. Rájuk is gondoltunk. Programjaink között akad kötetlen beszélgetős-sétálós-bográcsozós klubnap is, amely remek alkalom lehet tapasztalatcserére, új barátság, ismeretség kötésére, kutyák és gazdik között egyaránt. Terveink között szerepel a felelős kutyatartás népszerűsítése, a kezdő és fiatal kutyások körében, melyet nyári tábor keretében, szakemberek gyakorlati és elméleti oktatása mellett valósítanánk meg.

Retriever Munkakutya Sportegyesület

Retriever Munkakutya Sportegyesület

Négy évvel ezelőtt hozott minket össze a véletlen egy retriever trainingen - a közös szerelem, a dolgozó retrieverek révén kerültünk közel egymáshoz, aztán később az együtt töltött trainingek, kutyás programok, majd kutya nélküli privát programok révén barátok lettünk. Olivérnek golden retrieverei vannak, nekünk, azaz a férjemnek Zsoltnak és nekem labradorjaink. Sok - sok közös élmény köt össze minket, azt hiszem, a munkakutya - sport szeretete mindenekelőtt. Célunk, hogy minél többen beleszeressenek ebbe a sportba, hogy itthon is minél többen megismerjék és megszeressék a munkakutyát, egyre több magasan képzett retriever legyen, legyenek színvonalas, nemzetközi versenyek, ne kelljen sok száz kilométert utazni egy-egy komoly megmérettetésért.

Retriever Vadászkutya Egyesület

Retriever Vadászkutya Egyesület

Inkább a teljesség kedvéért említjük meg őket. Nem feltétlenül értek egyet sok dolgukkal (akár a képzés, akár a tenyésztés és egészség kapcsán), de ők is részét képezik a retrieveres életnek, és természetesen nagyon sok jó kutya is van a tagjaik között. 'Egyesületünk tevékenysége a tenyésztők, családi (társasági) kutyások és vadászkutyások népes csoportjának segítése s a kutyák igények szerinti képzése. A retrieverek genetikai sokszínűsége biztosítja a lehetőséget, hogy ezt a vadászkutya fajtát a tenyésztési célon - a vadászaton - kívül más feladatok elvégzésére is sikeresen használjuk. Itt szeretném felhívni a figyelmet több évtizedes kinológiai munkám tapasztalatára: az élők sorában minden faj csak a számára determinált tulajdonságokat éli ki csalás nélkül. A báránybőrbe bújtatott farkast az ember találta ki!'

Tuti menü